Monday, June 7, 2010

H.H.I- Journal .Day 1



06.06.2010 – Ziua 1
Am plecat de la Hampton Inn Hotel la 10 :45 pentru a ajunge la Hippocrates Health Institute la 11 pentru check in.
Tot personalul este extrem de amabil, gata sa te ajute cu orice. Dupa ce ne-am completat formularele de sosire Alissia ne-a facut o scurta introducere. Pe mine m-a cucerit total, am senzatia ca este cea mai buna investitie pe care o puteam face…si pe care am facut-o pana acum. Ne-a explicat programul pentru saptamana viitoare si in ce consta fiecare curs. A fost extrem de draguta. Dupa aceea un alt domn la fel de simpatic ne-a condus la camera. Avem si o piscine mica la casuta, care e partial rustic amenajata, spatioasa, e ca un apartament unde locuim mai multe persoane in camera diferite. Avem absolute tot ce ne trebuie. Ne-au daruit ei de la sapun, gel de dus, sampon pana la prospop si halat. Totul organic !!!

Ah…am uitat de mediul inconjurator. E absolute fantastic. O jungle tropical  . am vazut soparle mici, mici. Palmieri, flori tropicalle, o splendoare. Niste animalute gen ‘ raton .
Partea buna, putem imprumuta biciclete . Avem apa plata la discretie in camera. Avem terasa. Baie in camera. Sunt 3 paturi dar suntem doar noi doua cazate momentan.
Am uitat. Dimineata am avut acces la sucuri. Am baut o combinative de castravete, telina …blabla nu mai stiu.
Apoi la pranz…. Ne-am bucurat de o variatie de sporuts- plantute din seminte incoltite :fl.soarelui, hrisca, lucerna, fasole, fasole mung, mazare s.a . Frunze salata, ridiche, sfecla. Varza acra, ceapa, ceapa verde, morcov, porumb dulce, ardei –f bun, f.gustos. dessinguri gustoase(nu toate). Apoi painici de 3 feluri. Mamei i-a placut foarte mult painica cu seminte de dovleac. Alge dulse uscate. Am mancat pe saturate.
Hihi am descoperit ca avem internet undeva prin cladirea principal, din pacate in casuta nu avem, dar nici nu trebuie, doar trebuie sa ne odihnim, sa ne vindecam, sa evadam. Tocmai de aceea nu exista televizoare aici
Am uitat de Pedro de la group savings…ne-a dat un card de cumparaturi cu reduceri de 500$ fiecare. Plus ca maine trebuie s aprimim niste enzyme in valoare de 250 $.
Am vizitat toate cladirile de pe aici, ni s-a explicat ce se intampla in fiecare : sala de gimnastica, oasis therapy center, curtea cu piscine , sauna, infrarosu s.a.
Ultima intalnire a fost seara la 7pm unde ne-am adunat toti participantii intr-un cerc (suntem 41 – ceea ce inseamna f mutl din cate am inteles) si am povestit de ce am venit si cu ce problem ne confruntam.
Toata lumea este cu zambetul pe gura, amabila, pritenoasa.
Mai multe amanunte maine, acum trebuie sa fugim la cursurile de yoga.

4 comments:

  1. Bine ai venit pe continent !
    Ce enzime primiti si in ce cantitati ?
    Cereale primiti de mancare ?
    Daca tot locuiti in ozna tropicala, fructe tropicale primiti ? De care si cat ?

    ReplyDelete
  2. foarte bine, foarte bine :), tocmai i-am printat lui tata ce ai postat :D

    ReplyDelete
  3. pentru enter : euu am interdicite totala penttru fructe. iar la masa nu au fost inca servite fructe . astazi este zi de post .. si am baut apa de la nuca de cocos -pui (daca consideri asta fruct) culese din proprii lor copaci. am inteles ca sambata va fi un desert, dar nu stiu exact.

    Dupa consultatia cu Anna Marie Clement mi-au fost recomandate mai multe suplimente facute aici de ei si evident si enzime digestive. Nush cum se numesc, sunt formula lui dr. Brian Clement trebuie luate 5 pastile inainte de fiecare masa. El a zis ca nu mai are probleme dupa atata timp, insa le ia pentru anti-aging.

    ReplyDelete
  4. ..am uitat sa precizez interdictia este pentru 2 ani, apoi am voie. asta este tratamentul meu pentru leucemie ..daca il pot considera tratament

    ReplyDelete