Sunday, July 25, 2010

Sanatatea optima : principii de baza H.H.I - Brian Clement

“It is within our grasp if we would only surrender to the bountiful energy of life” (Brian R.Clement)

Programul de sanatate de la Institutul Hippocrate din Florida are la baza urmatoarele elemente sunt esentiale pentu o sanatate maxima :

1. Clorofila din iarba de grau este defapt identica cu cea derivata din plantele foarte verzi. Aceasta planta minunata contine proteina ccompleta, vitaine, minerale si ccel mai important, ocigen, enzime, hormoni si fitonutrienti si ar trebui folosita de oricine.

2. Semintele si cerealele incoltite si crescute : sunt esentiale pentru sanatatea omului. Asigura usoara digerare si nutritie maxima, nemarginita.

3. Sucurile crude alcaline sunt necesare consumului zilnic pentru a schimba procesul de acidifiere a organismului alcalinizarea organismului) si pentru a asigura spectrul complet de nutrienti.

4. Folosirea din abundenta a vegetalelor si cu moderatie a fructelor pentru asigurarea un program “sonor” de reconstruire a sanatatii . Acesta va amortiza reactiile negative la mediul nostru inconjurator foarte poluat.

5. Lumina de la soare este sursa de energie pentru toate tipurile de viata si joaca un rol important in intarirea sistemului imunitar.

6. Apa si aerul sunt doua fundatii ale existentei noastre.

7. Exercitiile fizice (miscarea/sportul) sunt obligatorii si pot chiar accelera procesul de vindecare si a procesului de reconstruire a sanatatii cu 40-50%.

8. Functiile digestive eficiente si curatirea interioara (detoxifiere) reprezinta fundatia esentiala prin care cineva poate sa-si redobandeasca sanatatea. Combinarea mancarurilor potrivita, folosirea regulata a sucurilor de vegetale, postul si tehnicile de curatire ale colonului nu ar trebui uitate pentru ca ele sunt cheia de succes a unei vieti lungi sanatoase.

9. Suplimentele provenite doar din “whole foods” (mancaruri integrale) precum : alge, plante, polen, etc., nu din forme sau formule fractionate, ar trebui folosite ca adaos dar nu ca un substituent pentru mesele sanatoase.

10. Insumarea : corp/minte/spirit joaca un rol central in sanatatea omului. Intelegand impactul mental al emotiilor individului asupra sanatatii sale descoperi cu claritate relevanta conexiunii minte/corp.

No comments:

Post a Comment