Thursday, September 16, 2010

Iarba de grau - Wheat Grass

 Informatiile prezentate mai departe le am de la Michael Bergonzi care se ocupa de cresterea graului sub forma de iarba de aproximativ 20 de ani. In prezent ingrijeste sera cu vlastari a celor de la Institutul Hippocrate din Florida. Mai multe detalii gasiti aici : http://hippocratesgreenhouse.com/



*** Ce este iarba de grau ***


 "Iarba de grau"  - este una dintre cele mai bogate surse de vitamina A, C, D, K si a complexului B. Este totodata si o sursa naturala de B17 .
                                   - este cea mai bogata sursa de clorofila, care reprezinta "sangele" plantei, cu o structura moleculara care este aproape identica cu molecula de hemoglobina din sangele uman (doar ca la oameni se formeaza cu Fe , iar la plante cu Mg).
                                     - contine Beta-caroten, care se gaseste in fructele si vegetalele cu pigment rosu, galben sau verde. Beta-caroten actioneaza ca un colector de molecule daunatoare care circula natural prin corp sau toxinele inhalate de fumul de tigare, aer, poluare si alte surse.


*** Cu ce te va ajuta ***


- sucurile din iarba de grau si din alti vlastari (verzi) ajuta corpul sa formeze celule rosii care au rolul de a cara oxigenul la fiecare celula din corp ;
- clorofila ajuta la eliminarea depozitelor de medicamente din corp, purifica sangele si organele, si contracareaza toxinele. Iarba de grau ajuta la eliminarea metalelor grele toxice (aluminiu, mercur, plumb) care au fost depozitate in tesuturi ;
- sucul de iarba de grau ajuta la cresterea nivelului de enzime din celule, care ajuta la regenerarea corpului ;
- Iarba de grau este una dintre cele mai directe si concentrate forme de energie solara. Cand este preparat ca suc este energizatorul optim. Doar 45 ml (1,5 ounces) de suc de "grau verde" este echivlaentul nutritional a aprox. 2 kg jumate de legume proaspete si contine 103 vitamine si minerale. Sucul facut din iarba de grau este 70% clorofila si este un puternic detoxifiant , purifica si hraneste corpul prin oxigenarea celulelor albe din sange, care cresc sistemul imunitar. Este totodata benefic pentru cei care vor sa scada in greutate. 


"An ounce of Wheatgrass Juice a day makes you feel grat in every way"

* sucul proaspat stors este net superior pulberei de iarba de grau.


** Eu ma simt foarte bine dupa ce beau sucul de grau (aprox.50 ml, de 2x pe zi). Din tot ce-am experimentat este primul aliment la care simt imediat efectul. Facut suc se absoarbe in 15 min (pe stomacul gol). Dupa o perioada in care rarisem sucurile si inclusesem si alte mancaruri mai putin sanatoase , cand m-am reintors la sucurile constante am reavut mici stari de detoxifiere .

Alte surse de informatii gasiti si aici : 

Germenii mancarea miraculoasa - Steve Meyerowitz (online - http://www.librariabucuresti.com/Carti-Germenii_mancarea_miraculoasa-5491.htm)

Wheat Grass Nature's finest Medicine - Steve Meyerowitz





No comments:

Post a Comment