Friday, August 6, 2010

Sanatatea colonului

Sanatatea colonului cheia sanatatii debordante
(dupa Norman Walker si V. E. Irons) ; traducere cu ajutorul Alinei Roata (multumesc :) )
Cum ar putea o persoana rezonabila sa creada ca un medicament, o vitamina, un supliment de vitamine si minerale sau chiar un produs concentrat din alimente naturale luat ca supliment poate sa combata afectiunile produse prin neglijarea colonului, asa cum se vede in fig 2 si 3 (vezi poza) Vanzarea oricarui produs sub pretextul ca ajuta sa inlature asemenea afectiuni este doar un mod de a produce bani.
Anii de deteriorare crescanda, ca in fig 2 si 3 nu sunt chiar atit de usor sau rapid de reparat, iar persoana care ar avea o situatie asemanatoare trebuie intii sa inteleaga cu ce probleme se confrunta. Odata ce persoana realizeaza care e problema stee mult mai receptiva sa urmeze un sfat bazat pe argumente logice.
Nu exista niciun tratament usor sau rapid pentru asemenea situatii/afectiuni, iar experienta noastra impune curatarea colonului ca prim pas.
Apoi corpului ii este necesar material atat de constructie, cat si nutritiv, astfel incat sangele, cu ajutorul unui program strict de exercitii, sa poata incetul cu incetul reconstrui cat de cat miscarea peristaltica naturala.
Timpul, rabdarea si increderea in legile naturii sunt absolut necesare persoanei care doreste sa se insanatoseasca si sa scape de viitoare complicatii .


Figura 1 : colon sanatos .


Figura 2 : Colon anormal femeie, 36 de ani
Pacienta a fost un consumator obisnuit de carne si amidon. Colonul din imagine este mai mult sau mai putin caracteristic consumatorilor de mincaruri divers procesate (gatite), cu un continut mediu de carne si amidon.
De la stinga-jos la dreapta-jos fig 2:
viermi lati
sinus
probleme de vedere
indigestie
ficat marit
probleme cu inima
tensiune mica/scazuta
probleme cu stomacul
afectiuni ale: pancreasului, glandei suprarenale, rinichilor
probleme grave cu vezica urinara
rect
Figura 3 : Colon distorsionat sever
Pacienta ale carei radiografii sunt redate aici credea ca colonul ei este sanatos si ca nu era constipata, intrucat avea 3 scaune normale aproape zilnic.
In realitate, acest colon este intr-o stare severa de sanatate: luati aminte la depunerile solide din sectiune in care colonul asendent a fost taiat, expunand doar o gaura mica in mijlocul unui perete negru, compact.... acumularea a mai mult de 20 de ani de materii fecale!!!! Acesta este rezultatul consumului de mancare gatita si in special amidon: paine, cereale, prajituri, etc.
Aceasta diagrama este reprezentarea unui colon care nu este normal, sanatos sau functional.
Fig 3:
apendice
spre intestinul subtire
colonul ascendent sectionat aici pentru a expune orificiul ingust, aflat in centrul incrustrarilor de materii fecale vechi de mai bine de 20 de ani!!
rect


“Dintre cele 22000 de operatii pe care le-am efectuat personal, in nici una n-am intilnit un colon 100% normal, iar dintre cele 100000 efectuate sub patronajul meu doar 6% prezentau un colon normal”

Harvey Kellogg, MD (medic), Battle Creek, Michigan


“Faptul ca, constipatia cronica este prezenta la anumiti indivizi ca o conditie aproape permanenta, fara ca aparent sa cauzeze imbolnaviri se datoreaza in intregime ficatului si actiunii lui protectoare. Este doar o confirmare a faptului ca unii indivizi poseda un cecum si colon de bou, dar ficat de porc, capabil sa produca orice cantitate de dezintoxicare.”

William Hunter, MD, Londra, Anglia

3 comments:

  1. COLON HIDRO TERAPIA


    Este o metoda alternativa de tratament ce restaureaza si mentine sanatatea colonului si implicit a intregului organism.
    Simptome si afectiuni determinate de acumularile toxice la nivelul colonului:

    -tulburari digestive~constipatie,diaree,digestie lenta,distensie abdominala,flatulenta, inflamatii, ulceratii,colon spastic,disbioza,afectiuni hepatice,diverticulita,sindromul intestinului iritabil
    -parazitoze intestinale~viermi,bacterii,fungi(in special candida)
    -tulburari metabolice si de excretie~imposibilitatea de a slabi oricat de multe si drastice diete ai tine sau imposibilitatea de a lua in greutate,sindrom de malabsorbtie, edeme,celulita(toxinele se acumuleaza in celulele grase, fortand organismul sa produca mai multe celule grase pentru a putea scoate excesul de toxine din circulatie,protejand astfel organele importante)
    -probleme dermatologice~acnee,psoriazis,eczeme,cearcane,riduri,transpiratie excesiva sau urat mirositoare,imbatranire precoce a pielii(pielea este cel mai mare organ de excretie,orice dezechilibru al unuia sau mai multor organe excretorii le forteaza pe celelalte sa ii suplineasca functiile)
    -probleme osteo-articulare~artrita,reumatism,durere,mobilitate redusa
    -oboseala cronica,nivele scazute de energie,somnolenta, iritabilitate,depresie, migrene
    -afectiuni imunologice~astm,alergii,imunitate scazuta(raceli,infectii frecvente)
    -scaderea capacitatii de concentrare, de memorare si a claritatii mentale
    -tulburari circulatorii,toxemie
    Daca aveti unul sau mai multe din simptomele enumerate mai sus colon hidroterapia este o solutie pentru dumneavoastra.
    De asemenea, aceasta terapie este de un real folos persoanelor bolnave de cancer prin ajutorul dat organismului in eliminarea toxinelor rezultate din dezintegrarea tumorilor in cazul celor ce urmeaza un program metabolic de tratament sau a substantelor toxice utilizate in cadrul chimioterapiei.
    O alta utilitate majora a acestei metode este ca mijloc de pregatire pentru interventii chirurgicale sau diferite metode de investigatie (colonoscopie,biopsii) asigurand un diagnostic mai precis si evitand starile de rau produse de ingestia diferitelor substante utilizate in mod curent.

    Colon hidroterapia este o metoda blanda ce implica infuzia de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum la o temperatura si presiune optima ce sunt permanent monitorizate. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta eliminand orice posibilitate de contaminare.Intreaga procedura se realizeaza in sistem inchis ceea ce permite ca tot continutul intestinal sa fie transportat direct catre sistemul de evacuare fara nici un fel de miros dezagreabil sau alte situatii ce ar putea sa va lezeze sensibilitatea.
    Procedura este complet nedureroasa si veti fi uimiti de eficacitatea ei inca din timpul sedintei dar mai ales dupa terminarea ei.

    Beneficii:

    - detoxifierea si curatarea colonului de reziduuri si paraziti
    -tranzit normal,regulat
    -refacerea tonusului,formei si functiei normale a colonului
    -stimularea si intarirea sistemului imunitar
    -detoxifierea intregului organism
    -prevenirea unor afectiuni digestive(hemoroizi,cancer,inflamatii,etc)
    -stare generala de bine, cresterea energiei,claritatii mentale
    -controlul apetitului si al greutatii, tratarea retentiei hidrice si a celulitei

    Contraindicatii:

    -hemoragii,inflamatii acute sau cancer la nivelul colonului,hemoroizi,aderente pelviene,fisuri sau fistule anale,hernie sau interventii chirurgicale abdominale recente,sarcina dupa luna a treia,tulburari cardiace severe,insuficienta renala severa.

    Pentru mai multe informatii si programari:

    Cabinet AquaHealing

    -adresa: str. M. Eminescu nr.163,et.6,ap.605, Bucuresti
    -telefon: 0724982350
    -site: www.aquahealing.ro
    -mail: info@aquahealing.ro

    ReplyDelete
  2. Foarte interesant articolul! Am invatat foarte multe lucruri despre acest subiect!
    Multumesc mult!

    ReplyDelete
  3. puteti incerca
    http://ameplant.ro/produs.php?id=101&denumire=Complex_Curatarea_Colonului_300g Favorizează eliminarea toxinelor pe cale intestinală...

    ReplyDelete